kuba - komentarze |
nudy okropne dziś ale jutro wybieramsię.............Wszkole było troszeczke cienko na polaku ale jakoś wybrnołem z tego ponieważ pani pytała co zrozumnieliśny z wiersza a ja zasłoniłem rękoma twarz i się modliłem żeby mnie nie zapytała haha i sie udało!!!!! Wiecie jaka to adrenalina!!! Już mam sporo ocen dobrych a przeważnie złych więc musze uważać. pozdro dla OLKA TOMKA DIDKA EDZI ANGELI SŁAWKA I KAZIKA |
|
Tak napisali inni: |
22.04.2006 :: 20:53 :: 82.160.33.66 Angela siemka.dziex za pozdro.to miałeś farta na polskim.pozdro dla ciebie i zapraszam na moją stronkę![]() ![]() ![]() |
22.04.2006 :: 16:50 :: cmb9.neoplus.adsl.tpnet.pl edzia dziex za pozdro!! Ja top lubie odpowiedac na polaku! Bo babie juz po woli nerwy idą hehe :D pozdroja zmieniam tak czesto szablony poniewaz mam rozne humorki! |
22.04.2006 :: 14:23 :: clj176.neoplus.adsl.tpnet.pl sms Siema fajny blog. Dzięki za pozdro |
22.04.2006 :: 13:24 :: clq16.neoplus.adsl.tpnet.pl Paulinka ;-) Siema Kuba!To miałes farta na polaku a mnie na szczęście nie było...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |